mobius

SoldaTech SRB D.O.O je vodeća srpska Veb dizajn i marketing agencija. Mi gradimo bolja poslovna rešenja za male firme kako bi im pomogle da uspeju u boljem digitalnom svetu. Nudimo vam unikatan web dizajn i još bolja poslovna rešenja.

SEO Optimizacija – Put do novih mušterija

Imate veb sajt, ali nemate posete? SoldaTech Vam nudi ovu uslugu kao rešenje.
Od Jovan 3 yearspre1 komentar
Početna  /  SoldaTech proizvodi  /  SEO Optimizacija – Put do novih mušterija
SEO Optimizacija - SoldaTech Usluga

SEO I KREIRANJE SADRŽAJA

Svi se utrkuju da istaknu koliko je važna optimizacija sadržaja za pretraživače, posebno na portalima koji se bave prodajom ili finansiraju marketingom, ali ono što se često zaboravlja jeste da rangiranje sajta na pretraživačima uglavnom zavisi od samog sadržaja na sajtu a ne od “trikova” programera. Upravo zbog toga mi kreiranje sadržaja smatramo optimizacijom, a opravdanost ovog pristupa dokazuju odlične pozicije naših klijenata na Google-u.

Pored kreiranja SEO-friendly sadržaja upotrebljavamo i sve “white hat” tehnike optimizacije sa ciljem da se svaki naš klijent nađe na prvoj strani Google-a, gde se inače završava 86% svih pretraga na internetu.
STALNO PRAĆENJE SEO POZICIJE

Za klijente koji se odluče za stalnu saradnju, tj. ažuriranje i kontinuirani razvoj sajta radimo na stalnom poboljšavanju pozicije. Sajt se konstantno analizira kako bi se ispravili propusti u unosima koje vrše zaposleni u kompaniji klijenta. Prate se aktivnosti konkurencije kako bi sajt klijenta nadmašio po pitanju optimizacije sajtove konkurencije. Pozicija za ključne termine se konstantno poboljšava korišćenjem naprednih alata koji analiziraju druge aktere na tržištu.
Vaše je da izaberete industriju, a mi ćemo se pobrinuti da budete prvi u njoj!
Da gradimo bolji digitalni svet zajedno. Možete nam poslati poruku sa više pitanja ovde.

Kategorije:
  SoldaTech proizvodi, Trend, Web
Ova objava bila je podeljena 0 puta
 000

Jedan komentar

  • Marija Med says:

    Свака част на раду! После 7 дана ваших фејсбук реклама, људи су почели да улазе у радњу са реченицом – ,, Видели смо на фејсбуку рекламу ,, !
    Још једном велико хвала, надам се да вам се допада мед ! :)

Postavi komentar

Vaša imejl adresa neće biti javno objavljena