mobius

SoldaTech SRB D.O.O je vodeća srpska Veb dizajn i marketing agencija. Mi gradimo bolja poslovna rešenja za male firme kako bi im pomogle da uspeju u boljem digitalnom svetu. Nudimo vam unikatan web dizajn i još bolja poslovna rešenja.

Vaš veb sajt nije napravljen za mobilne telefone? Veliko NE za Google pretragu!

Od Jovan 5 yearspreNema komentara
Početna  /  Trend  /  Vaš veb sajt nije napravljen za mobilne telefone? Veliko NE za Google pretragu!
SoldaTech SEO - Google pretraga

Google unapređuje i uvodi novine u pretrazi a sve to da bi korisnicima omogućio što bolje iskustvo.

Od danas kada budete pretraživali Google preko mobilnog telefona, on će Vam preporučiti samo one sajtove koji su prilagođeni njihovom ekranu. Dakle, prva mesta pretrage na mobilne uređajima su rezervisana za one čiji su sajtovi “mobile-friendly“. Ova mesta na Google pretraživaču su kompanijama od izuzetnog značaja, jer im omogućavaju mnogo veći broj prikaza korisnicima, a samim tim i više novaca. Takođe svi znamo da je danas sve više pametnih telefona i tableta i sve više korisnika koristi mobilne uređaje za pretragu interneta.

Ove izmene neće uticati na pretrage na desktop i laptop računarima, ali će napraviti probleme brojnim firmama koji svoje sajtove nisu prilagodili za mobilne uređaje. Neke kompanije će biti vrlo iznenađene kada vide drastičnu promenu u broju poseta na njihovim veb sajtovima.

Ova Google-ova promena algoritma za pretragu je možda i najveća od kako postoje, cilj je jasan, “mobile-friendlysajtovi na pretragama koje su izvršene preko pametnih telefona ili tableta lansiraju se među prvima u pretrazi. Ukoliko želite da proverite da li je Vaš veb sajt prilagođen za mobilne uređaje možete to lako učiniti proverom na Google-ovom servisu klikom na ovaj link Mobile-Friendly Test.

Kategorije:
  Trend, Web
Ova objava bila je podeljena 0 puta
 1000

Postavi komentar

Vaša imejl adresa neće biti javno objavljena