mobius

SoldaTech SRB D.O.O je vodeća srpska Veb dizajn i marketing agencija. Mi gradimo bolja poslovna rešenja za male firme kako bi im pomogle da uspeju u boljem digitalnom svetu. Nudimo vam unikatan web dizajn i još bolja poslovna rešenja.

            

 SoldaTech – O Nama

Ko smo mi? Hajde da krenemo od početka. Mi cenimo odnos sa svim našim klijentima. Trudimo se da razumemo njihove potrebe time što se sastajemo i radimo zajedno, kao tim. Verujemo da smo u stanju da u procesu zajedničkog rada stvorimo pozitivni uticaj. Od komparativne analize do hosting rešenja i naknadnih radova posle lansiranja veb-sajta, SoldaTech je ubeđen da smo, u zajedničkom radu sa vama, sposobni da napravimo bolji digitalni svet.

Kako do novih klijenata?

Savremeno poslovanje nezamislivo je ako niste na internet tržištu. Svima je poznato i jasno da ako vaša firma nije na veb-u to je kao da je nema uopšte. Vaši potencijalni klijenti su onlajn, tu morate biti i vi, vaše usluge i proizvodi. Ali to zna i vaša konkurencija. Internet je pun veb-sajtova sa različitim sadržajem i njihov broj raste iz dana u dan. Zato je veoma važno kako ćete se predstaviti internet korisnicima i ubediti ih da u moru sajtova odaberu vaš. Zbog tako važnog aspekata, izrada sajta i internet marketing treba da budu povereni stručnim ljudima koji će znati kako da mudro iskoriste sve prednosti interneta.

Kontakt

Pogled Napred

Želimo u budućnosti da radimo na još mnogo interesantnih projekata, da usavršavamo naša znanja i obogatimo naš tim kvalitetnim ljudima.

Ponekad je dobro stati i pogledati gde ste bili, gde ste sada i gde biste voleli da budete.

Naš cilj

Svaki naš klijent dobija jedinstven pristup i punu posvećenost celog tima. Rezultat kvalitetne saradje sa obe strane je izrada profesionalnog dinamičkog veb-sajta koji je primeren vašim potrebama i zahtevima kao i najnovijim standardima veb-sajtova.

Vaš cilj?

Naši klijenti o nama

Ja sam već preporučio SoldaTech drugim firmama. Prilikom kreiranja mog veb-sajta potrudili su se da razumeju moje potrebe.

Nicole Cristo
Nicole Cristo, Monte Cristo Co.

Sve se to promenilo kada smo upoznali SoldaTech! SoldaTech je jedina kompanija koju DERMA oficijalno preporučuje kada naše mušterije pitaju o našoj veb-aplikaciji.

Dragan Nikolić
Dragan Nikolić, DERMA Centar

Pravi profesionalnci i potpuno su posvećeni svom poslu. SoldaTech je dizajnirao jednostavan za korišćenje, ali unikatan veb-sajt.

Stevan Jovanovic
Stevan Jovanovic, Sremac

Bili smo očarani njihovim znanjem i njihovom kreativnošću. Tim je uspeo da kreira unikatan dizajn, sa posebnim detaljima i novom tehnologijom koja nam je uveliko pomogla kod pozicioniranja naše kompanije u digitalnom svetu.

Jelica Koceva
Jelica Koceva, Balon Dekor
* * * PROMOCIJA * * * Da li želite da predstavite vaše preduzeće internet svetu? Potreban vam je nov unikatan veb sajt? SoldaTech vam nudi popust u iznosu od 200 EURA ukoliko popunite aplikaciju ili nas pozovete za više informacija! * Promocija traje do 31.03.2016.