mobius

SoldaTech SRB D.O.O je vodeća srpska Veb dizajn i marketing agencija. Mi gradimo bolja poslovna rešenja za male firme kako bi im pomogle da uspeju u boljem digitalnom svetu. Nudimo vam unikatan web dizajn i još bolja poslovna rešenja.

Internet prodavnica & katalog uz STech Sisteme

Prenesite vašu trgovinu u bolji digitalni svet
Od Jovan 4 yearspreNema komentara
Početna  /  SoldaTech proizvodi  /  Internet prodavnica & katalog uz STech Sisteme
Mi podržavamo nove ideje, ideje za koje trenutno ne postoji rešenje i koje se neće tako lako uklopiti u neku kategoriju. STech sistemi uključuju kombinaciju proizvoda i sistema koji su napravljeni da razviju funkcionalnu aplikacije za Vaš biznis. Dostavite nam detaljan opis specifičnog zahteva i SoldaTech će napraviti aplikaciju prema vašim potrebama.
Nakon samo deset dana mogao sam da vidim rezultate u prodaji mojih proizvoda, zahtev za saradnju proširio se sa mog malog grada na celokupnu Srbiju i dalje. – Milan Vukomanović

Izrada online prodavnice & kataloga

Tokom 2014. godine u svetu je preko veb prodavnica prodato roba vredna preko 1.520 milijardi dolara, od toga 80 milijardi u istočnoj Evropi. SoldaTech uz pomoć STech Sistema razvija online prodavnice & kataloge od 2007. godine, a naše rešenje je prepoznatljivo po velikom broju funkcija i lakoći prilikom upravljanja.

Veb prodavnica & katalog omogućava da informacije o vašem lageru budu na veb sajtu onog momenta kada se promeni fizičko stanje. Samim otvaranjem internet prodavnice ili kataloga pozitivno utiče na poslovanje svih kompanija koje se odluče za STech Sisteme proizvod.

Budite jedinstveni

STech Sistemi kao platforma se prilogodjavaju svakom klijentu, odnosno proizvodima i imidžu kompanije. Klijenti koji nisu zadovoljni sa osnovnim funkcijama koje dolaze uz naš proizvod, SoldaTech je voljan da razvije nove funkcionalnosti na zahtev klijenta.

Sve napredne funkcije su uključene u opšti proizvod. Filtriranje pretrage na više nivoa, veoma brza i efikasna pretraga pomažu prilikom traženja artikala i pregledanju online kataloga ili prodavnice.

Artikli se mogu grupisati u kategorije, a uz svaki artikal kupac se usmerava na druge ili slične popularne proizvode. Vizuelni pregled proizvoda uključuje opcije za rotaciju, pregled izgleda u svim dostupnim bojama i druge funkcije.

SoldaTech uz STech Sisteme nudi jedinstvenu mogućnost KUPOVINE u Srbiji, mi smo trenutno jedina kompanija koja nudi mogućnost kupovine putem debitnih-kreditnih kartica u Srbiji. Kupovina jednim klikom, pamćenje poslednih pregleda proizvoda, lista želja i specijalni popusti su opcije koje nudimo za registrovane korisnike.

Već koristite neki od biznis menadžment sistema kao što su: Pantheon, Navision, Wings, Navigator ili QuickBooks? STech Sistemi se automatski sihronizuju sa vašim biznis sistemom. Uz STech Sistem dolazi i naš drugi proizvod Ivanin CMS koji je veoma lak za korišćenje, uz sve napredne opcije i unos neograničenog broja detalja o proizvodima.

Postavite vaše proizvode onlajn danas i budite deo boljeg digitalnog sveta.

Kategorija:
  SoldaTech proizvodi
Ova objava bila je podeljena 0 puta
 1300

Postavi komentar

Vaša imejl adresa neće biti javno objavljena